Karlovarská Energie začala s prodejem permanentek na další sezónu

Karlovy Vary – Zatím co za pár dní si Energie připomene zlatou sezonu utkáním legend, začal také prodej permanentek na další sezónu.

Už v sobotu 22. června se na karlovarském ledě budou znovu prohánět hráči legendárního týmu ze sezony 2008/2009, kteří pro Energii vybojovali doposud jediný historický titul. Skuhravý, Mensator, Řezníček a další se v exhibičním utkání představí proti výběru, za který nastoupí i Patrik Eliáš, Jakub Koreis, Václav Varaďa nebo Milan Hnilička. A takový zážitek si určitě vychutná každý fanoušek a o to víc pamětník zlatých okamžiků.

A připravit se je nutné i na novou sezonu. Začal prodej permanentek na pokladně KV Areny odstartoval a mezi prvními byly i stálé fanynky Lucie s Blankou, které chodí podporovat už více než 25 let. I když pravda na civilních fotkách nejsou dámy tak výrazné jako v ochozu KV arény. Každý fanoušek, který chce mít své místo by tedy už měla zajistit své místo na domácích zápasech. Nová sezóna je velkým čekáváním a touhou po zážitcích i úspěchu Energie, a s podporou v hledišti to jistě půjde lépe. Foto zdroj HC Energie

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.