Zajímavější výuka na sokolovské škole díky Synthomeru

Sokolov – Základní škola Rokycanova v Sokolově je již dlouhodobě podporována díky spolupráci s firmou Synthomer. Ani další začátek dalšího školního roku nebyl výjimkou. Zástupci dlouhodobého sponzora přírodovědných předmětů rozšířili možnosti výuky ve škole o nové pomůcky. Za firmu školu navštívili  Martina Poštová a Jan Martinec, ze strany města se předání daru zúčastnil místostarosta Jan Picka. Hosté zároveň hned vyzkoušeli nové pomocníky v praxi. Resuscitační figurína prošla zkouškou a bude sloužit nejen ve výuce přírodopisu a zdravovědě.
Zástupci firmy měli také možnost seznámit se se třemi řešiteli soutěže Mladý chemik, kteří byli velmi úspěšní jak ve školním, tak okresním kole a postupují v soutěži dále. Žáci 3. ročníku také nechyběli na soutěži vyhlášené firmou Synthomer pod názvem Chemie pomáhá. Jejich práce byly během podzimu instalovány ve firmě a v současné době si je mohou prohlédnout návštěvníci městského úřadu, kam byla výstava prací přesunuta. Poslední zastávkou zástupců firmy tak nemohlo být jiné místo, než právě třetí třídy,  kde dětem osobně poděkovali za jejich povedené práce.
„V loňském roce firma darovala škole polepy schodiště s chemickým názvoslovím a pomůcky do výuky chemie a přírodopisu v celkové hodnotě 20 000 Kč. Děkujeme firmě Synthomer za několikaletou podporu kvalitního přírodovědného vzdělávání v naší škole.“ uvedla ke spolupráci Mgr. Petra Šišková, ředitelka ZŠ Rokycanova

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.