Kynšperk nad Ohří vítal letní dny slavnostmi

Kynšperk nad Ohří – I pro tento rok nachystalo MKS v Kynšperku pokračování tradice Letních slavností města. Zatím co v loňském roce se spojily s oslavou výročí Městské hudby Kynšperk, letošní rok byl ve znamení mažoretek. Ty oslavily 50 let výročí vzniku v Kynšperku. Naštěstí tahle tradice pokračuje a dámy dnes mohly nejen vzpomínat ale také tleskat nastupující generaci.

Slavnosti i tento rok zpříjemnili děti z mateřských škol. A pak se již rozběhl kulturní program. Tím provedl David Petřík a součástí byly jak regionální skupiny, tak vzpomínání na legendy. Do rockových melodií se mohli návštěvníci ponořit s Kraslickou hard rock cover kapelou Grindery. Na sedmdesátá léta dala vzpomenout ABBA Star. Na ty navázala místní formace která roztančila doslova dav. Šarkani si podium zabrali až do večera, kdy už se v barvách bílé a černé objevili milovníci rocku a hlavně legendárních Kiss. Kiss revival pak držel náladu ve vysokém tempu až do samotného závěru.

K výborné náladě celé akce pomohlo počasí, skvělé zázemí a také dostatek občerstvení a kolotoče pro děti Další letní sezona by tak mohla být vydařená jako slavnosti v Kynšperku nad Ohří.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.