Hokejové zlato dnes přijelo do Karlových Varů

Karlovy Vary – Dnes od rána byli hokejoví fanoušci v očekávání velkého setkání a to se díky klubu HC Energie Karlovy Vary podařilo. Přímé možnosti veřejnosti předcházela návštěva Primátorky města Karlovy Vary. Andrea Pfeffer Ferklová se tak mohla setkat s Ondrou Beránkem, Radimem Rulíkem a Jiřím Kalousem.

Spojení s Karlovými Vary je jasné : Ondřej Beránek je součástí domácího týmu HC Energie Karlovy Vary od roku 2012, prošel týmy dorostu a juniorky a dnes je stěžejní oporou extraligového týmu.
Trenér Radim Rulík je rodákem z Ostrova nad Ohří, působil kdysi v karlovarském týmu jako hráč, později se jako asistent trenéra i jako hlavní kouč opakovaně postavil na lavičku A týmu.
Jiří Kalous přichází s vizitkou mistra světa do Karlových Varů, aby se ujal funkce sportovního ředitele v klubu HC Energie Karlovy Vary.
Ondra Beránek a Radim Rulík si navíc odnesli  „Cenu primátorky města Karlovy Vary“ za zisk titulu Mistrů světa v ledním hokeji 2024 a podíl na úspěších a rozvoji hokeje v Karlových Varech.

A od 16,30 v tréninkové hale KV arény se rozběhl program, ve kterém byli tito tři zlatí opět hlavními hrdiny. Navíc byla sestava rozšířena o další medailisty a to bronzové. Přesněji šlo o parahokejisty Michala Geiera, Filipa Veselého, Patrika Sedláčka a Karla Vágnera.  Setkání držitelů zlata i bronzu bylo delší než pořadatelská Energie čekala. A dav se rozhodně podpisu a fotky se zlatým Ondrou Beránkem nehodlala vzdát. Karlovarský kraj určitě má na koho být hrdý. Děkujeme.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.