Blíží se Sokolovský 1/4 maraton a Barevný běh

Sokolov – Sokolovský BMW Group 1/4 maraton a Barevný běh pořádá Městský dům kultury Sokolov. První ročník se konal v roce 2014 a rok od roku nabývá na oblíbenosti běžců nejen z české krajiny. Generálním partnerem závodu se již po páté stala společnost BMW Group.
Tento sokolovský běžecký závod je vyhledávanou sportovní událostí v regionu. Převážně rovinná trasa o délce 10.5 km povede již tradičním směrem se startem opět před MDK Sokolov. Závodníci si tak mohou užít podporu přihlížejících fanoušků i náhodných kolemjdoucích díky trase vedoucí centrem města. Závod je pro ženy i muže s doporučenou dolní věkovou hranicí 16 let.

Letos je termín stanoven na 8.června. Od desáté dopolední si radost udělají milovníci Barevného běhu. Zážitek z pohybu okořeněný úsměvem a nespočtem barev. Tato akce se prakticky nedá popsat, je třeba ji zažít. Určitě si  termín zaškrtněte v kalendáři. V tomto případě nejde prioritně o běžecké výkony, ale hlavně o zábavu a společně prožité okamžiky.

1/4 maraton bude odstartován v 18 hodin a bude poskytovat i zajímavou sportovní podívanou. Nicméně je třeba počítat také s dopravním omezením provozu ve městě. MDK Sokolov upozorňuje na možné komplikace s parkováním a vjezdem/výjezdem z parkovacích míst po trase závodu.

 

 

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.