Anketa Stavby Karlovarského kraje je v plném proudu, můžete podpořit svého favorita

Karlovy Vary – Soutěž a přehlídka Stavby Karlovarského kraje vznikla v roce 2001 a od té doby se koná každý rok (kromě roku 2020). Letos se tedy koná už 23. ročník. A právě nyní můžete hlasovat pro zajímavé stavby v kraji. Soutěž má za cíl, na základě hlasování odborné poroty i veřejnosti, vybrat nejlepší stavby bez omezení jejich charakteru a účelu, které byly zkolaudovány a uvedeny do provozu v období předchozích tří let od 1. 1. 2021 až 30. 4. 2024 a do soutěže přihlášeny nejdéle do 30. dubna 2024.

Budou vyhlášeny nejlepší stavby vybrané odbornou porotou a vítěz veřejné internetové ankety. Samostatně bude udělena cena Ministerstva průmyslu a obchodu, cena hejtmana Karlovarského kraje, cena primátorky města Karlovy Vary a cena časopisu Stavebnictví. Nejlepší stavby, včetně těch vítězných, budou 18. června 2024 představeny na společenském večeru Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje.

Zároveň v rámci soutěže jsou již 3 roky představovány ohrožené památky a posledních 9 let také veřejnosti zachráněné památky. Pro tento rok je zájem opět představit zachráněné památky. To znamená památky, které byly zchátralé, zničené, ale podařilo se je zachránit, nebo na nich probíhají záchranné práce. Při hlasování můžete dát hlas zachráněné památce, jejíž rekonstrukce a záchrana je podle vás nejvíce zdařilá.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.