Aš se už brzy zadívá v divadelním představení pravdě do očí

Aš – Muzeum Aš a Pouliční divadlo Viktora Braunreitera společně představují premiéru divadelního představení „Aš – pravdě do očí“, na kterou se už brzy budeme moci těšit. „Jsme nadšeni, že můžeme přivítat toto divadelní vystoupení v krásných zahradách Textilního muzea. Tato kulturní událost je příležitostí pro turisty i místní obyvatele, aby se seznámili s historií a kulturou našeho regionu v unikátním prostředí,“ sděluje ředitelka Knihovny, Muzea a Informačního centra Aš, příspěvkové organizace Andrea Kuzma.

Toto jedinečné představení vzniklo díky úzké spolupráci obou institucí a slibuje nezapomenutelný zážitek pro diváky všech věkových kategorií. Premiéra se koná v pátek 5. července 2024 v 17:00 v prostorách Textilního muzea Aš. Představení má za cíl oslovit diváky fascinujícím a dojemným příběhem, který odkrývá hluboké historické a kulturní kořeny města Aš. „Akce přináší nejen nové možnosti pro naše návštěvníky, ale také posiluje postavení našeho muzea jako centra pro kulturní a společenské aktivity. Věříme, že takové projekty podporují tvůrčí spolupráci mezi různými uměleckými obory,“ pokračuje.

Pod vedením režiséra Viktora Braunreitera a s účastí talentovaných herců z Chebu, bude „Aš – pravdě do očí“ jedinečným spojením uměleckého talentu a historického významu této oblasti. „Těšíme se na úžasný zážitek, který divadelní představení poskytne a na příležitost, kterou nabízí pro propojení komunity s uměleckými a kulturními tradicemi,“ dodává Andrea Kuzma.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.