Sokolov uvedl do života nové, moderní a především vstřícné webové stránky

Sokolov – Velkým vývojem prošlo snad každé odvětví a moderní online svět se dotýká každého z nás. A pokud je tenhle svět využit správně může být výborným pomocníkem. Dokladem jsou nové stránky města Sokolov.

Od základního přehledu o městě se pro obyvatele Sokolova se maximálně rozšířila možnost využívání online prostředí. Například pod odkazem elektronický úřad je nabídka bohatá nabídka formulářů včetně e-podatelny. Díky tomu je možné u značného množství agendy vynechat osobní návštěvu úřadu. Stránky poskytují také rozšířený přehled projektů. Stačí si vybrat období a lokalitu a jasný přehled je k dispozici.

Pro ty, kteří chtějí mít přehled o dění je dostupný kalendář akcí. Do toho mají možnost přispívat všechny subjekty a organizace města včetně sportovních klubů. V kalendáři je navíc možné selektovat dle vlastních priorit. Kdy by měl obavy, že mu něco unikne může si nechat zasílat novinky pomocí mailové adresy.

A lahůdkou je virtuální prohlídka města. Navíc u prohlídky lze volit období ve kterém si chcete Sokolov prohlédnout a podívat se dá nejen z ptačí perspektivy ale i do interiérů některých budov.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.