Jak náročné je provést jarní úklid města Sokolova ?

Sokolov – Celoroční úklid z něhož asi necitelnější bývá právě jarní je vizitkou měst. Ne vše ale jde snadno. Například v Sokolově zabere úklid téměř měsíc a půl. A největší komplikací jak už to bývá jsou zaparkovaná vozidla. Město potažmo firma Sotes má pak jen dvě možnosti. Parkovací místo uklidit pouze v rámci možností a nebo vozidla v rámci úklidu města za pomoci odtahového vozu přemístit. První varianta jak je možné se přesvědčit není snadná a hlavně časově velmi náročná. Navíc pod zaparkovaný vůz se žádná technika nedostane a není ani přípustné riziko poškození.

Ačkoli značení je minimálně týden dopředu v každé ulici se nakonec nějaký vůz najde. A na řadě jsou pak odborníci na odtah vozidel. Aktuální statistika, ale ukazuje na pokles oproti předchozím rokům na zhruba třetinu a to je pozitivní zpráva. Nicméně aktuálně je zvládnutý úklid ve více než polovině města. A zlepšují se počasí by mělo být přesně tím faktorem, který poukáže na nutnost úklidu.

„Jarní úklid města je jen malý střípek z péče o město. Důležité je abychom všichni chtěli vidět naše město čistější a zelenější,“ uzavírá místostarosta Jan Picka

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.