Svátek vína bude v Chebu v květnu – Chebský festival vína

Cheb – Milovníci vína si mohou zapsat další zajímavý termín do svých kalendářů. Příjemný zážitek nabídne Chebský festival vína! Tento rok proběhne 11. května na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Během programu bude snadné ponořit se do světa vynikajících vín, lahodného street foodu a rytmů živé muziky!

Své smysly budete moci potěšit u 20 vinařských stánků, kde se vám představí ta nejlepší vína z Čech a Moravy. Rozmanitá nabídka slibuje pro každého milovníka vína něco výjimečného – od tradičních odrůd jako Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sauvignon nebo Frankovka až po méně známé PIWI odrůdy. Rozhodně zajímavou bude pestrá food zóna. Food trucky a stánky s širokou nabídkou pokrmů vhodných k vínu budou velkými lákadly. Kromě toho se můžete těšit na bohatý kulturní program. Po celý den vám budou hrát k poslechu i tanci Cimbálová muzika Vincúch, kapela The Shifters a na závěr DJ Danda.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude nalévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení na místě za 120 Kč. Program začíná ve 13 hodin

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.