Na veletrhu Czech food expo se bude prezentovat i Karlovarský kraj

Karlovy Vary – V květnu se koná na výstavišti v Českých Budějovicích 2. ročník národního potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO 2024, na kterém se bude prezentovat Karlovarský kraj spolu s regionálními výrobci.

„Veletrh vnímáme jako další možnost prezentace značky Dobrota Karlovarského kraje za hranicemi našeho regionu. Protože v loňském roce, kdy se konal první ročník veletrhu, zaznamenali organizátoři téměř 40 tisíc návštěvníků všech věkových kategorií, jsem přesvědčen o tom, že bychom tam také neměli chybět. Společně s námi se veletrhu zúčastní vybraní producenti prostřednictvím svých výrobků, které byly oceněny titulem Dobrota Karlovarského kraje a další,“ uvedl náměstek hejtmana s gescí v oblasti životního prostředí Karel Jakobec.

Cílem veletrhu je představení tradičních výrobců, podpora prodeje kvalitních potravin a nápojů s důrazem na jejich bezpečnost a kvalitu. A právě tyto výrobky budou moci zájemci ochutnat a zakoupit.

Návštěvníci se mohou těšit na produkty vystavovatelů například v podobě masných a mléčných výrobků, představí se také čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství a další. Kromě toho bude připraven bohatý doprovodný program sestavený z workshopů a kuchařských show s profesionálními kuchaři. Veletrh se uskuteční paralelně s výstavou HOBBY. Předpokládané náklady spojené s účastí na veletrhu jsou 400 tisíc korun, tyto jsou již alokovány v rozpočtu kraje pro letošní rok.

 

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.