Další Ladies Fashion Day bude v kavárně Bonjour poslední dubnovou neděli

Karlovy Vary – Tým Bonjour pořádá již 8. Ladies Fashion Day (bleší trh s oblečením a doplňky) na terase v kavárně Bonjour. O předchozí akce byl velký zájem. Pořadatelky tak čekají i nyní velký zájem a proto doporučují předchozí registraci. Tu lze provést snadno pomocí e-mailu: bartovadominika@gmail.com.

V programu, který startuje v 11 hodin budou také zajímaví hosté. Mezi ně patří Jitka Pšejová – NuSkin a LumiSpa a Martina Vážanová (aroma oleje Young Living). Návštěvnice se tak mohou těšit nejen na ukázku aroma olejů, ale také na kosmetiku NuSkin a přístroj LumiSpa.

 Akce je zaměřena na prodej dámského a dětského oblečení, šperků a kabelek. Oblečení, které neprodáte, můžete věnovat organizaci Nádech (podpora rodičů samoživitelů), která si pro něj přijede po skončení události. Kromě všech nabídek jde také o příjemné setkání v příjemné atmosféře. Nezapomeňte si tedy především dobrou náladu a úsměv.  Další informace najdete Facebooku pod událostí 8. Ladies Fashion Day s Beauty programem. Vstup na nedělní akci, která proběhne od 10-15 h, je volný. 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.