Jak zvládnout zápis do mateřské školy a kdy proběhnou v Chebu ?

Cheb – V brzké době se rozběhnou zápisy do mateřských škol, Od 22. dubna do 3. května 2024 si bude možné prostřednictvím aplikace Elektronický předzápis na www.elektronickypredzapis.cz z pohodlí domova vyplnit potřebné údaje do žádosti o přijetí vašeho dítěte k předškolnímu vzdělávání
Údaje z této žádosti jsou ihned odeslány do mateřské školy, která tak získá informaci o vašem zájmu umístit dítě do této vybrané školky. Program vás zároveň navede na tisk vyplněné žádosti.
Elektronický předzápis neznamená, že je dítě do mateřské školy zapsáno! Vytištěnou žádost o přijetí k předškolnímu vzdělávání podepište a přineste v termínu zápisu do mateřské školy spolu s přílohou, rodným listem a dokladem o očkování dítěte (potvrzením od dětského lékaře), případně dokladem, že se dítě nemůže očkování podrobit. Tato povinnost se netýká dítěte, které plní povinné předškolní vzdělávání v termínu řádného zápisu.
Zákonní zástupci, kteří nemají možnost využít elektronický předzápis, si mohou vyzvednout dokumenty k zápisu před řádným zápisem v příslušné mateřské škole.
Zápis dětí do předškolního vzdělávání v mateřských školách zřizovaných městem Cheb proběhne v termínu od 13. do 15. května 2024, vždy od 8:00 do 12:00. Zápis do povinného předškolního vzdělávání je určen pro děti narozené v období od 1. září 2018 do 31. srpna 2019 . Mimochodem s účinností od 1. ledna 2017 je stanoveno dětem, které do měsíce září dosáhnou věku pěti let, nastoupit v následujícím školním roce k povinnému předškolnímu vzdělávání. Nesplnění povinnosti přihlásit dítě k zápisu k povinné předškolní docházce může být posuzováno jako přestupek podle platné legislativy.
V Mateřské škole Diakonie ČCE (26. dubna 7) se zápis uskuteční 6. května 2024 od 8:00 do 12:00. Příjem žádostí o přijetí do Waldorfské MŠ Cheb (Zemědělská 21) proběhne ve dnech 13. a 14. května 2024, vždy od 16:00 do 18:00. Doporučujeme se předem nahlásit na info@waldorfcheb.cz. Lesní mateřská škola Pod Lipami (ul. Dvůr pod lipami 1) pořádá zápis 14. května 2024 od 16:00 do 18:30. Doporučujeme se předem nahlásit na info@lmscheb.cz.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.