Fotoklub z Mariánských Lázní zná vítěze soutěže na téma „Stopy času“ – podívejte se s námi

Mariánské Lázně – Mariánskolázeňský fotoklub POHODA se zapsal do povědomí v západních Čechách díky své vášni pro zachycení okamžiků fotografiemi. Již od roku 2020 členové fotoklubu dělají svými snímky radost lidem na různých společenských akcích, při turistických túrách v přírodě, ale úsměvy dokáží vykouzlit i jedinečnými portréty nebo zajímavými detaily ať už v přírodě, ve městě nebo jen tak, jak se říká tím „co jim cvrnkne do nosu“….

Nyní proběhla soutěž na téma „STOPY ČASU“. Jak dopadla? Posuďte sami ve fotogalerii níže…. 1. místo: Jiří Voneš, Jan Hamaďák 2. místo: Robert Mad Bob 3. místo Josef Makrlík, Bohuslava Mayová, Robert Mad Bob 4. místo: Ivan Tomášek, Jiří Voneš, Bohuslava Mayová 5. místo: Bára Plašilová, Bohuslava Mayová, Jiří Voneš Jak tento fotoklub nadšenců vznikl, tak na to jsme se zeptali jedné ze zakladatelek Bohuslava Mayová. “

„Viděla jsem na internetu článek o fotoklubu ve Stříbře a hned jsem psala kamarádce, jestli založíme spolu fotoklub tady u nás v Mariánských Lázních,“ řekla Bohuslava Mayová. Hned ten večer začala připravovat skupinovou stránku na sociální síti. „A přemýšlela jsem nad názvem. A protože je pro mě důležité, aby se lidi kolem cítili dobře, a co se týče skupiny, tak aby hned pochopili, o co tady půjde, tak právě proto Pohoda,“ vysvětlila důvod s tím, že pohodu má ráda ve všem a bude fajn, když ji lidi pocítí i ve skupině fotografů. „Příjemné akce s příjemnými lidmi a vše na pohodu. Pohoda často lidem v životě chybí, tak třeba se jim s námi podaří vypnout a být právě v pohodě,“ dodala fotografka z lázní Bohuslava Mayová.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.