Juniorka HC Energie válí i v semifinále, už dvakrát zvládla Třinec

Karlovy Vary – Zatímco A týmu karlovarské Energie se nepodařilo postoupit do dalších bojů po základní části, tak mladší kategorie bojují úspěšně. Juniorská sestava se probojoval již do semifinále a nedostala snadného soupeře. Jdu o Třinecké oceláře a série začínala na hřišti soupeře. S Třincem měli Energetici před semifinále vyrovnanou bilanci. Týmy na sebe narazily už v prvním kole, kdy tři body brali Oceláři. pak se střídaly výsledky rovnoměrně. V osmém kole výhra Energie na domácím ledě, další souboj v 15. kole na ledě Třince dal body opět soupeři, ale poslední duel opět v KV Aréně srovnal bilanci po vítezství Energetiků.

Semifinále ale na statistiky nedbá, první semifinálový duel hraný v pátek 29.3 s třineckými Oceláři juniorka Energie zvládla na výbornou. Energetici si opět obětavým týmovým výkonem šli za svým cílem. Své spoluhráče podržel Adam Ebenstreit, který si připsal čtyřicet dva zákroků. Autorem vítězného gólu byl Matěj Novotný. Konečné skóre 2 – 1.

Na skvělý první zápas dokázala juniorky navíc navázat ! Junioři vyhráli i druhý semifinálový zápas v Třinci (3:1), v sérii vedou 2:0 na zápasy a jediné vítězství je dělí od postupu do extraligového finále.  Postupový duel můžou urvat už ve středu 3. dubna na domácím ledě. A podpora v publiku by jistě by na místě.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.