Františkovy Lázně na Velký pátek pořádaly Lázeňský velikonoční flerjarmark

Františkovy Lázně – Františkovy Lázně lákaly ve sváteční den na příjemné chvíle. Přesněji je nabízel Lázeňský velikonoční flerjarmark v Kolonádě Solného a Lučního pramene. A právě tento prostor slaví v letošním roce výročí 180ti let provozu. A i sváteční jarmark byl pojat jako oslava tohoto místa.

Součástí bylo také vyhlášení výsledků a prezentace Soutěže o nejhezčí kraslici. Věkové rozpětí nebylo téměř omezeno, i když byla zmíněna hranice 99ti let. K překvapení pořadatelů byly zájem i účast mimořádné. Výrobky byly rozděleny do 4 kategorií a určitě si zasloužily ocenění. Jejich kompletní výstava byla součástí jarmarku.

 

Dalším důvodem bylo představit na čtyři desítky prodejců a výrobců především svázaných s krajem nebo nejbližším okolím. A tak byla mimořádně vysoká návštěvnost příjemným úspěchem. I naplněná kolonáda byla smyslem akce. Poukázat na sílu vzájemného setkávání navíc na příjemném místě. Přátelským rozhovorům a atmosféře pomáhalo občerstvení i hudební program.Jeho součástí byly jak žáci ZUŠ Františkovy Lázně tak formace Patrik music.

Františkovy Lázně na Velká pátek opět ukázaly, že jsou přátelsky laděným městem s milou atmosférou.

 

 

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.