Dny otevřených dveří ve školách v Chebu pomáhají k výběru rodičům i školákům

Cheb – Středa před velikonočními svátky byl termín Dne otevřených dveří na 6, Základní škole v Chebu. „Je to ideální možnosti jak se rodiče a budoucí prvňáčci mohou seznámit se školou. Doptat se na zápis výuky nebo specifika v dané škole.“ popisuje výhody ředitelka školy Štěpánka Černá.

Termín před svátky spojil poznávání školy s jarmarkem. Připravena byla zábava i vyžití pro děti včetně malování vajíček. Připraveny byly předpěstované rostliny jako ukázka práce školních dětí, k ochutnání bylo nepřeberné množství produktů školní kuchyňky i nápomocných rodičů. Pokud si chcete udělat další obrázek o tom jak se učí v Chebu, pak můžete 9. dubna od 15 hodin využít stejnojmenné akce v KC Svoboda v Chebu. Akce nabídne ucelený pohled na školy v Chebu. Bude možnost pohovořit s pedagogy a proběhnou také besedy, kde hlavní téma bude školní zralost.

 

Štěpánka Černá není pouze ředitelkou školy,ale také radní pro oblast školství. Ohledně naplněnosti škol uvedla „ Chebské školy mají dostatek míst pro děti. Rodiče se určitě mohou dojít na jednotlivé školy podívat a vybrat podle nich tu ideální. Neumíme zaručit, že se děti hned dostanou na jimi vysněnou školu, ale místo ve škole v Chebu budou mít určitě.“

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.