Mariánské Lázně ožívají barvami květin – v plném proudu je jarní výsadba

Mariánské Lázně – Město Mariánské Lázně informovalo na svých stránkách o nové výsadbě a také varovalo před jejím ničením. Díky vhodnému březnovému počasí se začalo s osazováním jarních květin po celém městě. Ulice se tak brzy promění v barevný květinový ráj! Vysazují se různé jarní květiny, hlavně macešky a doplňovány jsou se tulipány a narcisy
Vedení města navíc podporuje rozšiřování květinové výzdoby, takže město by tak mělo ještě více ožít barvami. Tato iniciativa je výsledkem  plánování a komunikace s pracovníky z odboru životního prostředí. Podařilo se tak včas zajistit květiny a připravit záhony pro letošní sezónu.
Po vyčištění a doplnění záhonů substráty a jejich přihnojení následuje pravidelná zálivka a doplňování. Tím bude zajištěno, že květiny budou prosperovat a zdobit město po celou sezónu.

A pro ty, kdo si myslí, že se květiny mohou stát jejich kořistí je tu varování. Kamerový systém města je vybaven o nové body a ty zajistí nenarušování klidu města včetně květinové výzdoby.

Pro každého obyvatele i návštěvníka se tak stále rozšiřuje možnost si více užít klidu lázeňského města včetně barevnějšího obrazu a vnímání okolí.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.