Začíná se pracovat na opravách silnic v našem kraji, přinášíme přehled míst kde zvýšit opatrnost

Karlovy Vary – Se začínajícím jarem, tedy začátkem stavebního období, se rozběhnou i práce na silnicích Karlovarského kraje. V tomto případě je důležité z hlediska řidičů být připraveni na případné komplikace. Po zimní přestávce Ředitelství silnic a dálnic 4. března rozjelo opravu mostů u Kfel a znovu se rozběhla opravu mostu D6-073.1 a opravu exitu 162 u Potočiště. V tomto roce proběhne rekonstrukce silnice I/13 u Boru. Jde o úsek z Karlových Varů směrem na Ostrov v délce 4,2 km.

Letos nás čeká stavební úprava problematického úseku na trase z Bečova nad Teplou do Plzně. O této úpravě jsme již informovali. jde o „narovnání“ serpentin nad Bečovem. Kde se již začaly přípravné práce a je třeba v termínu úprav využít objízdné trasy.

Nemalou komplikaci přinese v letních měsících uzavření přehrady Jesenice. Na hlavním tahu z Chebu na Mariánské Lázně. I tady budou objízdné trasy, nicméně tu lze očekávat značné komplikace.

Správa Karlovy Vary dále staví tři úseky dálnice D6 o celkové délce téměř 21 km. Přeložku Krupé je v plánu zprovoznit v srpnu letošního roku a dálniční úseky u Hořesedel a Hořoviček v roce 2025.

Opravy jsou dále naplánovány na hlavním tahu do Německa přes Pomezí, kde má od  třetího do jedenáctého měsíce roku probíhat oprava mostu. A oprava vozovky se chystá také na obchvatu Aše v délce 4,2 km. V místě stavebních prací počítejte s dopravním omezením a buďte opatrní.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.