Od května se dá pravidelně odlétat z Varů do Tel Avivu

Karlovy Vary – Nová možnost cestování s cílem v Tel Avivu se otevírá s pravidelnou leteckou linkou z Karlových Varů. Pravidelný provoz bude zahájen 23. 5. 2024 a bude létat každý čtvrtek až do 31. října 2024. Linku bude provozovat společnost Corendon Airlines, a to pomocí letadel A320 svého smluvního partnera, kyperské TUS Airways. Přílet na karlovarské letiště bude vždy ve 20:10 hod. místního času a odlet ve 21:10 hod. Číslo letu je XR441 pro lety do Karlových Varů a XR442 pro lety z Karlových Varů do Tel Avivu. Společnost Overseas Travel zahájila online prodej letenek prostřednictvím internetových letenkových serverů Kiwi, Kayak, Skyscanner a dalších.

„Overseas Travel věří, že si tato linka rychle najde své klienty jak v Izraeli, tak v karlovarském regionu. Přímý let umožní, aby se izraelští turisté dostali napřímo do překrásného UNESCO lázeňského trojúhelníku a zvýší to jejich cestovní komfort. Pro české turisty a businessmany tato linka rozšíří škálu možností, jak se mezi oběma zeměmi letecky pohybovat,” sdělil v tiskové zprávě Pini Kariner, CEO Overseas Travel.

Každá další linka, která rozšíří provoz na karlovarském letišti, je pro nás samozřejmě důležitá. I když máme pochopitelně zájem o příjezd turistů do Karlovarského kraje, tak je určitě dobře, že si naši zájemci o lety do Izraele budou moci zakoupit letenky a využít služeb karlovarského letiště,“ doplnil neuvolněný krajský zastupitel pro oblast dopravy Jan Bureš.

„Za letiště se velmi těšíme na naši letošní pravidelnou linku do Izraele a věříme, že je to první vlaštovka ohlašující zvýšení provozu v tomto segmentu na našem letišti“ dodává Alice Justina Undus, jednatelka Letiště Karlovy Vary.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.