Studovat resortní školu Ministerstva vnitra jde v Sokolově

Sokolov – Vyšší policejní škola a střední policejní škola MV v Praze má svou sekci v Sokolově, a to otevřelo studentům nové možnosti. Výhody studia můžeme brát od samého počátku. Kompletní přijímací řízení lze nyní již kompletně zvládnout v Sokolově.

Jde o školu resortní – spadá pod Ministerstvo vnitra, škola s historií a širokým potenciálem. „U nás se mohou studenti učit to co je baví, to k čemu inklinují. Pokud chtějí něco v životě dokázat, nebojí se fyzického kontaktu, jsou schopní zvládnout střelecké dovedností, ale mají také vztah k právu a bezpečnostně-právním studiím, pak jsme tou správnou volbou“ popisuje školu zástupce ředitele v Sokolovské sekce plk.ing. Martin Čech.

Mezi další nesporné výhody školy patří tři světové jazyky, možnost studia veškerých podkladů pro získání zbrojního průkazu. Škola poskytuje také možnost absolvovat psychotesty nanečisto, a stejně tak i fyzické testy. Polovina žáků školy je po absolvování připravena nastoupit do služebního poměru u Policie ČR, další část pokračuje na vysokých školách.

„Motivací pro mé studium na téhle škole byl zájem být policistou a hlavně se dopracovat do zásahové jednotky.“ uvedl k motivaci student Jirka. Jeho spolužačka Lucka doplnila: „Líbí se mi, že nás učitelé berou jako sobě rovné. Mezi předměty mě hodně baví sebeobrana.“

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.