Zlatý hattrick je ve Varech, Sharks po třetí v řadě vyhráli parahokejovou ligu

Karlovy Vary – Již po třetí ovládli karlovarští Sharks parahokejovou ligu a stali se opět mistry. Je to skvělá hra, jež dává aspoň na chvilku zapomenout na postižení, které sportovec má a dává mu možnost určité seberealizace. Jinak řečeno je to specifický druh terapie.“ Jiří Berger kapitán SKV Sharks Karlovy Vary.

Sharks šli do již třetího finále v řadě, a také měli třetího soupeře. Po Havířovu 2022 a Zlínu 2023 vyzvali v souboji o titul mistrů republiky Pardubice! To znamenalo po základní části souboj mezi prvním a druhým celkem tabulky. Finále začalo v sobotu 9. března na východě Čech. A hned první utkání ukázalo  sílu celku západu. V základní části to byla dvě vyrovnaná utkání. Ale první finále bylo plně v režii Sharks.  Tři hattricky výborný výkon gólmana a velmi důležité vítězství : Pardubice v prvním finále na jejich ledě 10:3!

A pak přišlo finále na domácím ledě KV arény Finále play-off české parahokejové ligy a jeho první buly v sobotu  16.března  v 18:15. Na konci na kostce svítil výsledek 6:4 a potřetí v řadě Karlovarští parahokejisté získali mistrovský titul! Díky zlatému hattricku se stali nejúspěšnějším českým klubem, když se sedmi tituly přeskočili šestinásobné vítěze ze Zlína.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.