Na 5. ZŠ v Chebu se od pondělí začalo pracovat na bezbariérovém přístupu

Cheb – Pondělí bylo zahajovacím dnem pro úpravy na 5.ZŠ v Chebu. V plánu jsou vybudování úplně nového výtahu a bude zajištěn bezbariérový přístup do školy. Výtah bude realizován v zadní části školy, kde bude využit výklenek. Dále bude zmodernizován celý pavilon dílen, budou vyměněna okna, dojde k zateplení objektu a rovněž ke kompletní renovaci interiéru.

V pondělí také došlo k předání staveniště zhotoviteli ISSO – Inženýrské stavby Sokolov, s.r.o.. Firma bude na 5. ZŠ realizovat projekt s názvem „Podpora zvýšení klíčových kompetencí žáků v oblasti přírodovědného a technického vzdělání na 5. ZŠ Cheb – stavební práce pavilon dílen, výtah a zajištění bezbariérovosti“. Jak ze samotného názvu vyplývá jde o investici podpořenou dotačním titulem. Předpokládaná cena díla je 23 milionů korun a trvat by úpravy měly do konce února 2025.

samozřejmostí je, že v rámci realizace díla nedojde k přerušení výuky žáků. Nicméně omezení se budov dotknou. Konkrétně jde o omezení vstup veřejnosti na hřiště a do tělocvičen.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.