Národní hokejový tým bude v dubnu hrát ve Varech dvě přípravná utkání

Karlovy Vary – Zatím co extraligová soutěž se už pro tuto část sezóny v našem kraji hrát nebude, otevírá se šance vidět v KV aréně národní tým. A to ještě před tradičním vrcholem sezony v podobě mistrovství světa, které se bude hrát před domácími fanoušky v Praze a Ostravě. Českou reprezentaci ještě před šampionátem čeká nabitý program.
Poté, co tým Radima Rulíka opustil Švédsko po turnaji Euro Hockey Tour, na něj čekala delší pauza. Zbytek února i celý březen měl národní tým volný. Ale už od začátku dubna začne české hokejové reprezentaci náročný program.

Národní tým v Karlových Varech 11. a 13. dubna odehraje dva přípravné duely proti Německu shodně od 17:10. Dva dny po odvetném utkání proti Němcům je připraven další sraz reprezentace, tentokrát v Českých Budějovicích, kde je na 18. dubna od 17:10 naplánovaný duel s Rakušany. Odvetný zápas se hned dva dny poté bude konat v rakouském Linci. Poslední dvě dubnové zastávky svěřenců Radima Rulíka budou na Slovensku. Nejprve český národní tým poměří své síly se Slováky v Trenčíně, druhé utkání se o den později odehraje v Bratislavě.

Vstupenky na dvě utkání Česko vs Německo v Karlových Varech (11. a 13. dubna) se začnou prodávat ve středu 13. března v 16:00 v prodejní síti Ticketportal. Detailní informace o vstupenkách budou k dispozici na webu a sociálních sítích Českého hokeje.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.