Sokolovská MHD má jedenáct nových autobusů

Sokolov – Městskou hromadnou dopravu v Sokolově zajišťuje společnost Ligneta. V prvních měsících tohoto roku prošel její vozový park obměnou a v Sokolově je nasazeno jedenáct nových autobusů. Samozřejmostí je tak zvýšení komfortu a efektivity přepravy.
Autobusy ze série Lion´s City značky MAN  představují výrazný skok v kvalitě dopravy. Posun je citelný například v moderní technologii a designu. S vozidly, která získala v roce 2019 prestižní mezinárodní ocenění iF Design Award, se Sokolov řadí k městům s opravdu kvalitním vozovým parkem hromadné dopravy.

Pohodlí cestujících je u nových autobusů jednou z priorit. Přepravní kapacita je 34 sedících a 63 stojících osob. Bez problémů převezou všechny cestující, včetně osob s omezenou mobilitou nebo rodičů s kočárky, k čemuž přispívá nízkopodlažní konstrukce a vyklápěcí rampa u druhých dveří.

Komfort zvyšují také klimatizované interiéry s možností odděleného nastavení teploty pro prostor cestujících a kabinu řidiče. Komfortní sedadla se zvýšeným opěradlem jsou potažena odolným textilním potahem ve vkusném barevném provedení.

Bezpečnost cestujících je zajištěna systémem kamer a výstražných signálů, které pomáhají předcházet případným nehodám při nástupu a výstupu z autobusu. Troje široké dveře se otevírají dovnitř a umožňují pohodlný přístup ke všem částem vozidla.

Sokolovská radnice věří, že nové autobusy zvýší pohodlí a bezpečnost cestujících a jízda v nich se tak stane ještě lákavější a příjemnější záležitostí pro všechny obyvatele i návštěvníky města. Informace přinesla sokolovská radnice.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.