Nový vůz mají strážníci Městské policie v Mariánských Lázních

Mariánské Lázně – Vybavení strážníků a služeben Městské policie vždy plně souzní s potřebami města a také s úkoly, které strážníkům přináleží. Například Mariánské Lázně přihlížejí i k ekologickému a ekonomickému hledisku. Vybavení  Městské policie Mariánské Lázně tak mělo svá kritéria, ale strážníci se již mohou těšit z nového vozu.

Zvolen byl automobil  Toyota RAV4 Hybrid, vybavený a přizpůsobený pro potřeby Městské policie Mariánské Lázně. Tento vůz disponuje palivovou nádrží a větší baterií, kterou vozidlo automaticky dobíjí během jízdy. Vůz tak poskytuje všestrannost pro městské prostředí i pro náročný terén v každém ročním období. Díky hybridnímu pohonu kombinuje vysoký dojezd s nízkými emisemi.
Díky velkému zavazadlovému prostoru má hlídka ihned po ruce veškeré potřebné vybavení, například záchranářský kufr, výstražnou světelnou sadu, odchytové vybavení a další. Městská policie Mariánské Lázně také poskytuje službu nastartování auta pomocí startovacího zdroje, pokud se vám vybije baterie v autě. Nové vozidlo Městské policie Mariánské Lázně je také vybaveno množstvím elektroniky potřebné pro práci městské policie. Tak popsal nový vůz na sociálních sítích města starosta Martin Hurajčík.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.