Vyhlášení veřejné zakázky na modernizaci heliportu byla Radou kraje schválena

Karlovy Vary – Na pondělním zasedání schválila Rada Karlovarského kraje vyhlášení veřejné zakázky „Modernizace heliportu Nemocnice Karlovy Vary“. Předpokládaná cena zakázky činí téměř 23 milionů korun.

„Modernizace heliportu umístěného na pavilonu A karlovarské nemocnice je nezbytně nutná, a to na základě nových legislativních požadavků zaměřených na bezpečnost provozu. Ty se týkají například ztížených světelných nebo klimatických podmínek, protipožárních, signalizačních, naváděcí systémů a dalších. Proto byla vytvořena projektová dokumentace jako výchozí dokument pro samotnou realizaci modernizace,“ uvedl náměstek hejtmana s gescí v oblasti investic a správy majetku Dalibor Blažek.

Nabídky musí být podány prostřednictvím elektronického nástroje pro zadávaní veřejných zakázek E-ZAK. Předpokládaný termín zahájení přípravných prací na projektu Modernizace heliportu Nemocnice Karlovy Vary je v měsíci dubnu. Samotné stavební práce budou zahájeny v květnu. Dokončeny by pak měly být v závěru měsíce listopadu letošního roku. Po celou dobu trvání stavebních prací bude heliport odstaven mimo provoz.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.