Františkovy Lázně chtějí znovu pronajmout Společenský dům na Národní třídě

Františkovy Lázně – Františkovy Lázně vyvolávají pocit poklidného a příjemného místa. Lázeňské město musí řešit svůj vzhled citlivě. Například vzhled a stav budov především v lázeňské zóně je velmi vypovídající. A snahou města je aby nemovitosti byly udržované a to nejen po vizuální stránce, ale také pokud lze sloužili svému účelu. Výjimkou není ani  Společenský dům. Město má zájem na tom, aby budova sloužila původnímu záměru. Proto se také jednalo se subjekty, které měly o budovu pečovat a také ji vrátit původní využití.

„V loňském roce jsme se rozhodli pronajmout budovu Společenského domu na Národní třídě k účelům, ke kterým byla vybudována. Tedy aby v ní byla opět restaurace, kavárna a v prvním patře casino,“ uvedla starostka města Mgr. Lenka Průšová.
Původní zájemce, čínský investor, se kterým vedení města jednalo v druhé polovině minulého roku však nakonec nezaplatil kauci. To bylo nakonec také důvodem pro odstoupení od smlouvy ze strany města.
„Rada města nyní znovu schválila záměr pronajmout tuto budovu a nyní jednáme s německou společností, která má o pronájem zájem. Jednání je zatím na začátku a o jeho vývoji vás budeme informovat,“ doplnila starostka na informačních portálech města.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.