Žena srazila v Sokolově seniorku, policie hledá svědky nehody

Sokolov – Ve čtvrtek 18. ledna došlo kolem 07:15 hodin v Sokolově, konkrétně v ulici Boženy Němcové k dopravní nehodě. „Šestadvacetiletá řidička osobního automobilu značky Honda, která jela od ulice Jednoty směrem k ulici Sokolovská, zřejmě nedala přednost ženě přecházející po vyznačeném přechodu pro chodce. Následně došlo ke srážce vozidla s chodkyní, která po nárazu upadla na pozemní komunikaci,“ sděluje mluvčí police Karlovarského kraje Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění šestasedmdesátileté ženy, která byla převezena do nemocnice, kde byla zároveň hospitalizována. „Řidička vozidla se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem,“ pokračuje.

Policisté proto žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. „Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodává Jakub Kopřiva.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.