Karlovarská Energie odehrála svůj zápas pod širým nebem

Karlovy Vary – Hokejová Energie dopřála fanouškům mimořádný zážitek. Utkání pod širým nebem v německém Klingenthalu navštívilo na 15 tisíc diváků. A byly svědky skvělé show s mimořádnou kulisou skokanského můstku. Hokejový triple v rámci kterého bylo odehráno právě západočeské derby bylo zajištěno stranou našeho západního souseda. Organizačně bylo městečko připraveno na velký nápor diváků. Přijet na poslední chvíli se fanouškům moc nevyplatilo, ale po pěší procházce se dostali k areálu, který po zaplnění diváky byl správnou hokejovou kotlinou.

Po hokejové stránce proti sobě stály týmy HC Energie a HC Škoda Plzeň. Extraligový zážitek obou týmů dopadl lépe pro Indiány z Plzně, kteří nastříleli během utkání pět gólů. Energie gólové manko nedohnala a tři body putují do Plzně . “Nádherný, krásný zážitek, neuvěřitelná atmosféra. Bylo to ještě lepší, než jsme si to představovali. Bohužel, ten výsledek a naše hra byly špatné,” hodnotí Jiří Černoch utkání v Klingenthalu. Hráči si ale moc neodpočinou, již v neděli znovu nastupují, tentokrát v domácí KV Aréně proti Mountfieldu Hradec Králové.

Německá strana poskytla kulisu a v druhé pauze i hudební program s doprovodem ohňostroje. A o to podstatné se postarali fanoušci obou klubů. Skvělá atmosféra podtrhla mimořádnost celé akce. K tomu pomohlo i počasí, přívětivá teplota bez kapky deště umocnila náladu a diváckou kulisu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.