Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje hledá nové kolegy

Karlovy Vary – O práci hasičského sboru nemáme žádné pochybnosti, ale i tento sbor se může potýkat s nedostatkem a to především personálním. Aktuálně se sbory v našem kraji poohlížejí po zájemcích o tuto mimořádnou práci, která je spíš posláním. Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje stanicích Kraslice, Cheb a Karlovy Vary má aktuálně volné pozice pro nové kolegy. Jde prioritně o výjezdové hasiče.

Podmínky nejsou těžko splnitelné. Věk minimálně 18 let,  minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou v libovolném oboru, trestní bezúhonnost, zdravotní, osobnostní a fyzická způsobilost, řidičský průkaz minimálně skupiny B, skupiny C, E výhodou, Mezi hlavní úkoly na této pozici je provádění veškerých hasebních a záchranných prací při zásahu s využitím odborností získaných ve specializačních kurzech, kontrola a údržba technických a věcných prostředků, provádění pravidelné odborné a fyzické přípravy.

O zajímavosti s neskrývanou náročností v tomto případě rozhodně není třeba polemizovat. Ale jde o nabídku, ve které se mohou zájemci najít a objevit nový potenciál svého života. Pokud vás výzva zaujala podívejte se na web sboru www.hzscr.cz/clanek/zamestnani-u-hzs-karlovarskeho-kraje.aspx

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.