31. ročník Plesu města Sokolov zaplnil MDK do posledního místa

Sokolov – Sokolovský kulturní dům se opět po roce zahalil do slavnostního hávu, tentokrát do zlato-fialové. Nechyběly dekorace a aranžmá z živých květin, svátečně nasvícená budova a červený koberec. K tanci a poslechu zahrála ve Velkém sále skupina Milana Krajíce – M. K. Collective s Petrou Brabencovou, večerem návštěvníky provedli sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi.

Hlavní sál roztančila po dvacáté druhé hodině hvězdná Helena Vondráčková. Městský dům kultury si také připravil překvapení se čtyřmi tanečnicemi z formace Dance Ribbons. Každý návštěvník si také z plesu mohl odnést na památku vytištěnou fotografii z fotobudky či menší pozornost.

„Velmi mě potěšilo, že je o ples tak velký zájem, bylo vyprodáno do posledního místa, tedy téměř 800 hostů. Taneční parket se zaplnil ihned na začátku, ale jakmile se na pódiu objevila Helena Vondráčková, tak doslova praskal ve švech. V dalších sálech si hosté mohli poslechnout v průběhu večera klavírní hudbu nebo například cimbálovku, myslím, že si každý našel to své. Ještě sice nemáme ani uklizeno po sobotní akci, ale už nyní plánujeme příští 32. ročník plesu, který se uskuteční pravděpodobně 1. nebo 8. února 2025“, dodává ředitel kulturního domu Tomáš Melč.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.