Jedinečný sportovní zážitek HC Energie pod širým nebem již za pár dní

Karlovy Vary – Pro aktuální extraligovou sezonu připravil klub HC Energie Karlovy Vary jednu lahůdku pro fanoušky hokeje a mimořádných zážitků. V sobotu 17. února 2024 v rámci Hockey Outdoor Triple bude odehráno extraligové derby s Plzní na doskočišti skokanského můstku v Klingenthalu.

Energie tak rozšíří řadu extraligových týmů, které pod širým nebem už hrály. V minulosti na fotbalovém stadionu v německých Drážďanech nastoupil Litvínov se Spartou, vloni zase v Bratislavě Kometa s Třincem. Karlovy Vary budou svého úhlavního soka hostit na doskočišti skokanského můstku v německém Klingenthalu. V malém pohraničním městečku vzdáleném od Karlových Varů 45 kilometrů vznikne v areálu improvizované hřiště s kapacitou až 15 tisíc diváků.

Akce Hockey Outdoor Triple, která vznikla v rámci desátého výročí Německé hokejové ligy 2 (DEL2), přinese hokejovým fanouškům v termínu od 16. do 18. února hned tři utkání. Fanoušci se mohou v pátek 16. února 2024 těšit na saské derby mezi týmy Eispiraten Crimmitschau a Dresdner Eislöwen. Jako druhý zápas DEL2 se v neděli 18. února utkají Lausitzer Füchse s Eisbären Regensburg. Hlavním bodem pro české fanoušky ale bude sobotní západočeské derby Karlových Varů a Plzně.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.