Rakušan v Sokolově ukázal totální amaterismus uvedl předseda PRO Jindřich Rajchl

O nekompetentnostech bývalého učitele němčiny na postu ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) může být napsána brzy celá kniha. Bude to historicky první ministr vnitra České republiky, který všem občanům ukázal, že morální dno v politice lze posunout ještě dál už jen z důvodu kauzy Dozimetr o níž mnozí politici hovoří jako o organizovaném zločinu.

Další blábol, který může mít za následek významné hospodářské škody pro všechny občany České republiky se podařil Rakušanovi tento týden v Sokolově, kde veřejně oznámil, že česká vláda jedná a vykoupení minoritních akcionářů ČEZ.

Rakušan uvedl na sociální sítích, že svůj amaterismus předvedl v zápalu diskuse.

Na takový výrok kromě mnoha odborníků reagoval předseda strany Právo Respekt Odbornost (PRO) Jindřich Rajch, který popsal celou obludnost amaterismu Rakušana včetně možných konotací a negativního ekonomického dopadu, kterým Rakušan odstartoval další ukázku svého amaterismu a nekonečné neschopnosti, kterými zatěžuje občany celé České republiky.

Rajch opět vyzval Rakušana k odstoupení.

„Koncentrace všech těch, kterým záleží na budoucnosti naší země a kteří už mají dost těch diletantů ve Strakově akademii, zdárně pokračuje. Pevně věřím, že se blíží konec této temně fialové kapitoly našich moderních dějin. Jen musíme všichni bez rozdílů zabrat a tu jejich rozkymácenou židličku konečně převrhnout. Václavák – 23.3.2024! Všichni, komu na naší zemi záleží!,“ napsal Rajchl na síti Facebook.

 

V tomto týdnu navštívil Rajchl bývalého prezidenta Miloše Zemana.
„Samozřejmě jsem si vzal k srdci i několik velmi podnětných rad od výrazně zkušenějšího státníka, které zcela jistě přetavím i do strategie naší strany PRO. Naprosto jsme se shodli na tom, že Česká republika se potřebuje co nejrychleji zbavit nekompetentních amatérů, kteří se nešťastnou shodou událostí ocitli na ministerských postech, a že je rovněž nezbytné dát naší zemi jasnou národně-konzervativní vizi,“ uvedl předseda PRO na sociálních sítích.
Mezinárodní ostuda
„On se “popírá, že se popírá” 🙏🤦‍♀️
Lhal jsem – tvrdí ministr vnitra ráno…
Jak to říct… To už se totiž ani nedá komentovat… Ministr vnitra na dotaz v Sokolově prý uvedl, že se chystá vykoupení minoritních akcionářů, a že se připravuje získání stoprocentního podílu v ČEZ státem. Bum. 🙃Tedy řekl, že se chystá to, po čem voláme mnozí už skoro dva roky. Zda byl v tu chvíli střízliv těžko říct, protože podobné věci, pokud se dějí, se do světa hlavně nehlásají, a chodí se kolem nich po špičkách 🤦‍♀️🙏.
Jenže on o pár hodin později zase uvedl, že na debatě řekl „nepravdivé informace“, a že žádné kroky neprobíhají. Asi mu někdo prozradil, že zveřejnění může podobnou transakci ohrozit, zmařit nebo sakra prodražit. Takže asi hasí požár. Nebo to byl záměr?
Už jsme si tak napříč spektrem volali a kroutíme hlavou, co je vlastně možné od lidí s nulovými zkušenostmi z trhu a vůbec reálného života a byznysu ještě čekat… 🤦‍♀️🙏 Když takto od pasu vystřelí informaci, za kterou by jinde na minutu letěl. ‼️
Otázka je, zda to náš premiér akademik vůbec chápe… Zajímalo by nás tedy všechny, od koho dostal ministr tak po prstech, že hasí požár a raději se sám prohlašuje za lháře. Už je to opravdu Absurdistán. Který ovšem ohrožuje nás všechny. V případě ČEZu určitě 🙏🙏🙏.“ napsala na sítích nezávislá senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.