Stranu PRO posilují Michal Hašek, Liptáková a Regec. Povedou PRO na Jižní Moravě

Strana PRO, v jejímž čele je JUDr. Jindřich Rajchl, zvolila na ustavujícím sněmu předsedou krajské organizace Jihomoravského kraje JUDr. Michala Haška, bývalého 1. místopředsedu ČSSD, hejtmana a poslance. Michal Hašek se od tohoto dne ujímá vedení nově ustavené krajské organizace.

Funkci 1. místopředsedkyně bude ve Straně PRO na Jižní Moravě vykonávat zkušená politička Ing. Klára Liptáková, která působila například jako místopředsedkyně KDU-ČSL, zastupitelka Jihomoravského kraje, starostka MČ Brno Maloměřice a Obřany či 1. náměstkyně primátora města Brna. 2. místopředsedou byl zvolen Josef Regec, bývalý úspěšný olympionik a senátor za volební obvod Blansko.

ČTK informaci zveřejněnou na Haškově facebookovém profilu potvrdil místopředseda strany Matěj Drbohlav: »Další podrobnosti včetně angažmá dalších osobností, které do jihomoravské krajské organizace vstoupily nebo vstoupí, oznámíme na čtvrteční tiskové konferenci.

Podrobnější informace oznámí celostátní i nové krajské vedení Strany PRO na setkání s médii ve čtvrtek 1. února 2024 v Praze.

„Michal Hašek je dlouholetý politik, který spojí síly připravovaného politického projektu Český směr s PRO,“ poodhalil předseda Jindřich Rajchl na sociálních sítích tajemství,  které chystá na čtvrteční tiskovou konferenci  strany Právo Respekt Odbornost.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.