Policie odhalila v Chodově pěstírnu konopí

Chodov – Pěstírnu konopí se podařilo odhalit karlovarským kriminalistům. Domovní prohlídce, kterou minulý čtvrtek udělali policisté v objektu poblíž Chodova na Sokolovsku, se potvrdilo podezření. Budova byla v hledáčku jako pěstírna. Policisté zadrželi dva muže. Policisté ve speciálně upravené místnosti zajistili téměř 100 rostlin konopí různého vzrůstu a výšky.

„Policisté z pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie v objektu zadrželi podezřelého čtyřiatřicetiletého muže, na kterého byl vydán souhlas se zadržením. Následně byla policisty objevena pěstírna konopí s umělým osvětlením, ventilací i speciálním substrátem,“ uvedl mluvčí krajské policie Jakub Kopřiva. Zajištěné rostliny konopí byly odeslány na odbornou expertízu. Kromě toho bylo zajištěno kompletní vybavení indoorové pěstírny. Při této akci byl ještě zadržen podezřelý čtyřicetiletý muž,

Případ je  vyšetřován jako podezření ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. „Oba muži byli po provedených úkonech propuštěni a jejich vyšetřování probíhá na svobodě. V případě prokázání jim hrozí trest odnětí svobody až na pět let,“ uzavřel mluvčí krajské policie.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.