Parkovací systém v chebské nemocnici jede v novém režimu

Cheb – Parkovací systém v areálu Nemocnice Cheb je již v ostrém provozu. Spuštění předcházel dvoudenní test systému dodavatelem. Karlovarská krajská nemocnice již upozorňuje, že parkovací systém je plně spuštěn. Podmínky parkování, ceník a reklamační formulář jsou k plnému shlédnutí na stránkách nemocnice.

K základním pravidlům pro parkování v areálu nemocnice patří, že parkoviště nemá charakter hlídaného parkoviště. Zároveň je třeba mít na zřeteli že provozovatel nezajišťuje ostrahu a ochranu zaparkovaných automobilů. Zároveň provozovatel neručí uživateli parkoviště za jakoukoliv škodu na motorovém vozidle nebo na věcech v něm uložených nebo odložených, vzniklou či způsobenou třetí osobou, vlastní
nedbalostí či neopatrností a nebo živelná událostí. Bezpečí vozidel je na parkovišti v areálu nemocnice je monitorováno kamerovým systémem se záznamem a uživatel je seznámen s tím, že z prostoru parkoviště je pořizován záznam z důvodu bezpečnosti, zdraví a majetku.

Podstatná je změna v úrovni ceníku. Základní cena pro návštěvníky je do hodiny zdarma, následně za každou další započatou hodinu před pavilonem B 40 Kč za hodinu, akutně hospitalizovaní pacienti po dobu 24 hodin zdarma a po uplynutí této doby 500 korun za den. Pro držitele  ZTP je zajištěno zdarma.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.