DD CUP ovládli Dětský domov Cheb a Horní Slavkov

Cheb – Dětský domov cup je závod, který pomáhá dětem zažít správnou sportovní, fair play i bojovnou atmosféru. V loňském roce 2023 se do turnaje DDCUP, zapojilo 39 týmů z dětských domovů z celé České republiky. Ročník závodu měl tři soutěžní díly – fotbalový turnaj, běžecký závod a cyklistický závod. Všechny díly byly tradičně doplněny o preventivní nebo edukační tématiku a probíhaly ve spolupráci s preventivními složkami Policie ČR a Městské policie Praha. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo v Divadle Broadway, které je dlouholetým partnerem projektu. Dárky, ceny a obří putovní pohár předali dětem, jménem divadla, muzikálový zpěvák Martin Schreiner, muzikálový zpěvák a skladatel Zdeněk Hrubý a manažerka divadla Broadway Petra Švábová spolu s pořadateli z Dětského domova v Praze Dolních Počernicích.

„Vždy mě moc potěší, když děti zažijí úspěch. A úspěch ve sportovním klání, kdy musí dodržovat pravidla, fair play a hlavně spolupracovat mezi sebou, je vždy úžasný. Dětem poskytujeme možnost účastnit se volnočasových aktivit, které rozvíjejí jejich sportovní nadání,“ říká Petr Čavojský, ředitel Dětského domova Cheb a Horní Slavkov.

„Moc si vážíme toho, že nám partneři turnaje zůstávají věrní a také pomoci mnoha dobrovolníků, kteří jsou součástí projektu. Největší dík patří právě dětským domovům, jež se do závodů DDCUP zapojují, a to nejen děti, ale také vychovatelé, kteří děti ke sportu vedou a v pravidelném sportování je podporují. Uvědomujeme si, že právě tyhle děti to mají v životě o dost těžší a chceme jim i díky tomuto projektu zprostředkovat pomoc,“ říká Michaela Veselá, ředitelka závodu Dětský domov cup.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.