Hokejové týmy v kraji zvou nové hráče na Týden hokeje

Karlovy Vary – V termínové návaznosti na obrovský úspěch české reprezentace do 20ti let na Mistrovství světa, kde vybojovali bronzové medaile, proběhne týden hokej. Připomeňme, že v sestavě která na MS uspěla byla stopa kraje velmi výrazná. Jirka Kulich, Robin Sapoušek, Matteo Kočí a právě tato jména mohou být vzory pro nové talenty.

Akce obíhá celou zemi pod hlavičkou Českého hokeje. Do letošního ročníku byla přidána akce Lvíček ve školkách, která je zaměřená právě na všeobecné zlepšení pohybové motoriky. Úspěšný projekt vstupuje do své osmé sezóny. Jeho součástí bude tento ročník i několik nových akcí. Kromě již tradičního Týdne hokeje, kdy si zájemci mohou přímo na ledě vyzkoušet, jaké to je bruslit na ledě s hokejkou v ruce, se můžete těšit i na několik dlouhodobých aktivit. Cíl je naprosto jasný, každé dítě si může vyzkoušet jaké to je být hokejistou. Navíc se rodiče dozví jak snadné je zařadit děti do hokejové průpravy a navíc jak velká je podpora klubů, včetně zapůjčení výstroje. Na akci samotnou stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit zástupce v jednotlivých oddílech s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

V našem kraji akce startuje 16. ledna v Nejdku a Ostrově, navazuje 17. ledna extraligová Energie Karlovy Vary. O den později se na děti budou těšit v Mariánských Lázních a 21.leden si vybrali v Sokolově a Chebu.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.