Sokolov připravil i pro tento rok řadu zvýhodnění

Sokolov – Město Sokolov v mnoha projektech cílí na seniory a pro tento rok bylo připraveno mnoho zvýhodnění. Smyslem je co nejvíce zjednodušit zapojení seniorů do aktivit napomáhajícím ke kvalitnějšímu životu. Tuto podporu v Sokolově mají senioři již několik let.

Oblíbenou a využívanou je nabídka na službu Senior expres. Je určena k možnosti dopravy zcela dle volby jednotlivých obyvatel, ať už například k lékaři, na poštu, za nákupy, do knihovny, kavárny. Městská policie v rámci prevence nabízí zabezpečení starších spoluobčanů v podobě přidělení tísňového tlačítka. Určeno je především pro případ nenadálých zdravotních komplikací i ohrožení.

Občané starší 65 let využít i další služby jako Bezplatné právní poradenství, to je poskytováno každé pondělí mezi 13 a 15 hodinou v 1. patře Městského úřadu, místnost A 1.14. Zvýhodnění je poskytování i v případě pohybových aktivit. Přesněji jde o lekce zdravotního cvičení nebo sebeobrany Krav maga tedy bezplatné cvičení ve Fitness Ural. A do stejné kategorie spadá  i zvýhodněné vstupné do bazénu. tady je poskytována sleva ze základního vstupného.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.