MHD v Sokolově po Novém roce nezdraží a navíc cestující potěší výhoda navíc

Město Sokolov zajišťuje MHD tak, aby byla dostupná a vstřícná k obyvatelům i návštěvníkům. Pro následující rok jsou pro Sokolov příznivé zprávy především v tom smyslu, že se daří zůstat na stejných cenách jízdného.

Jde o to, aby co největší množství obyvatel mohlo využít linek, které se nebudou měnit, stejně tak zůstanou v platnosti i jízdní řády. Aby byla hromadná doprava více lákavá buduje město chytré zastávky, které nejen informují o průběhu cest autobusů, ale mají i další užitečné funkce.

Celkově prošly zastávky v Sokolově rekonstrukcemi a nabízejí nejen hezčí vzhled, ale i zajímavosti včetně příjemného grafického zpestření. „Pro následující rok se nemění základní jízdné ani o korunu a zajistili jsme i nadále výhodné ceny pro seniory. K menší úpravě došlo. Celoroční jízdné pro seniory se zvýšilo o 100 korun, Celkově tedy na pět set korun, ale ruku v ruce s tím šlo zvýšení podpory ze strany města také o sto korun. To znamená, že senioři také nezaplatí více.“ přiblížil novinku místostarosta Jan Picka.

Místostarosta popsal i další novinku. „Zároveň přinášíme další bonus, a to pro cestující doprovod dětí. Pokud někdo s rodičů cestuje s dítětem v kočárku, jede nejen kočárek, ale i doprovod zdarma.“ Město tak nabízí výhodnou a spolehlivě fungující alternativu dopravy.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.