Ulice K. H. Borovského v Sokolově se dočká rekonstrukce

Sokolov – Hned na úvod je třeba uvést, že ulice K. H. Borovského není města. Jedná se o páteřní tah a tím pádem spadá pod krajskou správu. Nicméně se městu podařilo dohodnout postupnou rekonstrukci. Nyní již plně obyvatelé Sokolova využívají nově opravené části před Uralem. Tady je nejen nový povrch silnice, ale upraven byl také chodník. A také přesunut chodník, o jehož vzniku a debatách o jeho správnosti jsme informovali v naší reportáži.
Původně bylo v záměru správce, že by si město komunikaci od Krajské správy a údržby silnic Karlovarského kraje převzalo. S tím, ale vedení města nesouhlasilo a nakonec bylo nalezeno kompromisní řešení. „Chci poděkovat KSÚ KK, že se první část rekonstrukce povedla ve velmi krátkém termínu. A jsem rád, že v rekonstrukci se bude pokračovat dalšími úseky.“ popsal situaci starosta Sokolova Petr Kubis.
Na aktuálně opravenou část jsou plánu navazující opravy. V další etapě bude během příštího roku opravena především část s křižovatkou u soudu. A následný rok bude opravena navazující část včetně tzv. chemičáku až po odbočku na Těšovice.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.