Cheb je připraven na nejkrásnější vánoční trhy, a co Vy?

Město Cheb – Chebské náměstí pomalu mění svůj vzhled a blíží se výzdobou zahájení vánočních trhů. O jejich průběh se tento rok stará KC Svoboda.
Letos je rozložení stánků zvoničky i pódia trochu jiné. Chebské trhy nabídnou bohatý program, od zahájení 2. prosince, kdy vystoupí Andrea Kalivodová. Hvězdy budou doplňovat nejen nové objevy hudební scény. Ale tradičně bude pódium patřit i regionu karlovarského a letos i plzeňského kraje.
V programu se objeví Josef Vojtek a Inflagranti, Adam Mišík, Markéta Konvičková. Pátky budou laděny více směrem k mladšímu publiku, a proto se v programu setkáte s interprety jako Thom Artway, Vanua2, Civilní obrana a další.
Součástí trhů bude i strom splněných přání. Ten se odhalí 5. prosince. Smyslem je splnit přání obyvatel domů pro seniory, dětského domova a dalších svěřenců sociálních služeb. Vánoční tvář Chebu je v tomto případě bohatá, ale pořadatelé chtějí poskytnout i možnost osobitého a niterného pocitu. Tímto směrem se můžete vydat od 4. prosince, kdy budou mezi stánky živé stromky, které mohou všichni dozdobit dle svého pocitu. A jde především o pocit klidných intimních rodinných vánočních okamžiků.
Veškeré informace o programu a další informace jsou dostupné na webu www.chebskevanoce.cz

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.