Na Slovensku proběhlo setkání místopředsedy PRO Matěje Drbohlava s Vladimírem Růžičkou

Po společném jednání s předsedou PRO Jindřichem Rajchlem, s poslancem Slovenské národní rady za SNS Dr. Peterem Kotlárem, proběhlo následující den předvánoční setkaní s Vladimírem Růžičkou. V Bratislavě se minulý týden ve středu odpoledne společně řešili otázky týkající se financování mládeže ve sportu v České Republice. Vladimír Růžička jako zkušení reprezentant a trenér bude součástí týmu, který bude do budoucna pomáhat nastavit řešení financování mládežnického sportu.

Nemyslíte si, že by měl být mládežnický sport už od první fáze financován tak, že budou preferováni mladí sportovci s talentem?

Právě preference u mládeže může být zdrojem pro korupční prostředí. V současné době, kdy ekonomická situace v České republice není příznivá si myslím, že mládežnické sportovní kluby by měly být financovány bez preferencí. Teprve čas rozhodne o tom, který mladý sportovec se vypracuje na vrcholovou úroveň. Jediným kdo bude více ovlivňovat kvalitu přípravy, mohou být rodiče, vše ostatní je otázkou jednotného a profesionální přístupu ke všem začínajícím sportovcům. Garantem strany PRO v oblasti sportu je Jozef Regec a ve skupině je také fotbalový trenér mládeže Josef Němec.“ uvedl Matěj Drbohlav.

Proč Vladimír Růžička?

Už v Chomutově jsem měl možnost pana Růžičku potkat. Je pro mne výraznou a respektovanou osobností českého sportu, a protože jsme k sobě našli cestu, která má společný cíl, budu rád, když budeme spolupracovat. Sám jsem vyrostl ve fotbalovém prostředí a hokej mám také rád, takže mi je spolupráce v kolektivních sportech blízká,“ doplnil Drbohlav.

Proč strana pane Růžičko PRO?

„Žiji v okrese Chomutov a Matěje znám delší dobu. Pro mě je to pohodový a normální člověk. Co vím, tak to auto shořelo Davidu Dindovi, který je stíhaný za dotační podvod. Dovedl chomutovský hokej tam, kde je teď,“ odpověděl bývalý trenér Chomutova Vladimír Růžička.

Strana PRO (Právo Respekt Odbornost)  pod vedením právníka Jindřicha Rajchla často ústy svého předsedy mluví o nutnosti pádu neschopné vlády pod vedením Petra Fialy(ODS) a zpochybňuje hloupé směřování Česka do ekonomicky nevýhodných podmínek pro celou Českou republiku. Jindřich Rajchl je odvážným spoluorganizátorem několika protivládních demonstrací. Matěj Drbohlav, který se Růžičkou sešel, je v Chomutově jednatelem firmy obchodující s nemovitostmi.

Drbohlav je na severu Čech známý především díky nafouklé mediální bublině, kterou soustavně už pět let živí místní redakce Deníku, ve spojitosti se žhářským útokem na auto manželky bývalého náměstka primátora Chomutova a stále aktivního politika Davida Dindy (Nový Sever), který je aktuálně policií obviněn z několika trestných činů souvisejících s podvodným čerpáním peněz z veřejných rozpočtů v řádech miliónů korun.

Ale v případě Drbohlava jde o bagatelní trestní věc, která má však politické zákulisí. Jedná se snad jen o další mediální objednávku na Drbohlava pro jeho veřejné angažování?

Místní média v podání Deníku už svou dezinformační pětiletou kampaní plně nahradila pomalu se plazící spravedlnost, protože totálně vyfabulovaný mediální rozsudek redaktoři papouškují stále dokolečka jako krvelačné hyeny. Když srovnáme závažné trestné činy, kterých si redaktoři Deníku téměř vůbec nevšímají, zdá se, že je cítit notná dávka zápachu, který se z místní redakce odhodlaně line.

Faktem zůstává, že Drbohlav při nekončící mediální masáži své osoby dosud nebyl ve zmiňované kauze soudem pravomocně odsouzen.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.