Hřiště v Chebu Hájích o víkendu ovládli strážníci, hasiči a děti

Cheb – V druhé polovině prázdnin pravidelně spojují síly měští strážníci a hasiči, aby potěšili děti i jejich rodiče. Akce se přesunula na Hájenské hřiště, kde mají základnu a cvičiště dobrovolní hasiči z Hájů. „ U nás, tedy městské policie, si děti mohou vyzkoušet malou opičí dráhu, opilecké brýle a vyzkoušet i své znalosti,“ popsala účast Městské policie z Chebu preventistka Andrea Lokingová.

Hasičské sbory tady byly v zastoupení zmíněného Sboru dobrovolných hasičů Cheb – Háje, Hasičského záchranného sboru karlovarského kraje a Hasičské záchranné služby správy železnic. „ My jsme pro děti nachystali klasické soutěže jako skákání v pytli, házení na cíl, stříkání z hadice na cíl,“ popsal aktivity pro děti velitel jednotky SDH Háje Pavel Pagáč. Přístupná byla pro děti technika i vybavení hasičů i strážníků. „Děti se mohou podívat do našich aut a také vyzkoušet oblečení pro zásah, aby věděli, jak těžká práce hasičů je.“ doplnil Pavel Pagáč.

Program osvěžily i mažoretky a další atrakce jako malování na obličej, občerstvení a vyvrcholením akce byla hasičská pěna. „Cílem akce je děti i rodiče o prázdninách pobavit, ale i varovat před riziky.“ uzavřela Andrea Lokingová.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.