Redaktor vyjádření účelově zneužil, aby mě pošpinil říká poslankyně Karla Maříková

Poprask na sociálních sítích, odpůrci i zastánci SPD se utkali na sociálních sítích k vůli informacím, týkajících se poslankyně Maříkové (SPD), které údajně přistály miliony korun na jejím účtu, ale skrývá, kdo peníze poslal.
 
Součástí bitvy na sociálních sítích zaznělo také vyjádření poslankyně a krajské zastupitelky. Maříková tvrdí, že její vyjádření redaktor ze Seznamu.cz  účelově zneužil, aby ji pošpinil.

„Zde je vyjádření tiskové mluvčí ministerstva k vyjádření redaktora Nohla, které potvrzuje, že vyjádření ministerstva bylo obecné a nepotvrdilo, že bych cokoliv zatajila. Redaktor vyjádření účelově zneužil, aby mě pošpinil,“ píše na sítích Maříková.
Proč by redaktor Maříkovou chtěl pošpinit, ale není z vyjádření patrné, ale celkem podrobně se věnuje vyvracením tvrzení, která v článku na Seznamu zaznívají, včetně konverzace s tiskovým oddělením kabinetu člena vlády.
„Musím se vyjádřit k článku na Seznamu, který mě nařkl, že mi na účet přichází milióny kdo ví od koho. Celý život jsem pracovala a šetřila a nikdy jsem neutrácela a nic si nekoupila. Jednoho dne se prodávaly ve Vykmanově pozemky (zahrady) na developerský projekt a lidé byli nešťastní kam půjdou. Část pozemku jsem měla v pronájmu i já. Tak jsem vzala veškeré své peníze a tyto pozemky i s nájemci koupila. Lidé tak mohli zůstat na svých zahradách a taktéž koně, které zde mají ustájení. Peníze, o kterých pan redaktor píše jsou příjmy za 6 let z PS, které jsem musela uvádět, jelikož jsem byla členkou ROP Severozápad což je mj. neplacená funkce, kde jsem si ze svého platila i cestovné.
Jinak žádný z pozemků není les, ale travnatá plocha. A rybník tam není více jak 40 let, je vyschnutý, ale na mapách to musí stále držet jako vodní plochu. Dnes tam jsou nálety. Mohla jsem požádat o dotace k jeho obnovení, ale přesně kvůli takovým redaktorům jako je Nohl jsem to neudělala.
Některé části pozemku byly ve velmi špatném stavu a vyklízím je ještě dnes. Ve svém majetkovém přiznání jsem nic nezatajila možná, že ještě uvedla údaje ještě nad rámec.
Přikládám foto v jakém stavu se některé části pozemku nacházely.
Tak pro pana redaktora 6 let jsem nebyla na dovolený, nekoupila jsem si nové auto a veškeré své úspory jsem investovala, aby lidé mohli zůstat na svých svých zahradách.
Chápu, že se blíží volby a potřebují mě zlikvidovat, ale bohužel pro všechny jako je Nohl já nic nelegálního nedělám, nekradu ani nemám neziskovku.
PS: 9:39 Právě jsem hovořila s dotyčnou tiskovou mluvčí ministerstva, která mi sdělila, že se vůbec nevyjadřovala k mé osobě, ale všeobecně. Redaktor vyjádření účelové zneužil proti mé osobě, aby mě pošpinil,“ uvedla na Facebooku Maříková.
zdroj / foto : Facebook

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.