Chebské letiště otevřelo dveře i kokpit

Město Cheb – Chebský Ultraligth club a Aero club pořádají jednou za dva roky Den otevřených dvěří.
Načasování je záměrné tak aby se akce střídala s Leteckým dnem. Den otevřených dveří je samozřejmě menší a intimnější akcí. Ale má viditelně velký zájem.
Ten má základ v možnosti podívat se na letadla skutečně podrobně. Promluvit s piloty, posadit se do samotného letounu a vše podrobně a v klidu prohlédnout. Během celého dne byly připraveny vyhlídkové lety nad okolím města Cheb. „Kromě zhruba 25 let domácích letadel přiletí mzi padesátkou až stovkou letadel.“ uvádí k průběhu za pořadatele Ultralight club Cheb Miroslav Rod. „Kromě dne otevřených dveří totiž pořádáme i slet a tak je možné tu vidět nejen naše stroje, ale i všech, kteří přiletí a jsou ti pro nás milá setkání.“ Kromě letadel a pilotů byla zajímavá podívaná pro návštěvníky také prezentace leteckých modelářů.
Vše bylo doplněno o výborné občerstvení. Miroslav Rod přidal i pozvánku pro všechny, kdo by rádi vyzkoušeli letectví na vlastní kůži. V případě, že by někdo projevil zájem, stačí se podívat stránky letistecheb.cz a kontaktovat některého z pilotů. Možnosti chebského letiště i klubů jsou rozmanité a lze tak propadnout jak ultralitgh letadlům, větším strojům i bezmotorovému létání.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.