Premiéra znělky s Johnnym Deppem na 57. ročníku MFF

Karlovy Vary – Nová znělka s Johnnym Deppem v hlavní roli bude už pozítří, 30. června 2023, premiérově uvedena na slavnostním zahájení 57. ročníku MFF Karlovy Vary. Lidé ji budou moci souběžně vidět i na festivalové online platformě KVIFF.TV, kde se bude kromě znělky přenášet i celý zahajovací ceremoniál. K zhlédnutí bude nejen na
velkých plazmových obrazovkách v prostorech festivalu, ale i doma na počítačích, tabletech a mobilních telefonech. Ve stejný okamžik, kdy znělka poběží na zahájení, bude zveřejněna i na KVIFF.TV.

Novináři si ji odtud budou moc embedovat na webové stránky svých periodik. „Johnny Depp zažil před dvěma lety ve Varech obrovsky vřelé přijetí od diváků a fanoušků a díky tomu se stal naším velkým podporovatelem. Proto souhlasil s natočením znělky, i když jsme byli omezeni jeho náročným programem. Znělka se moc povedla a já věřím, že se Johnny Depp jednou do Varů vrátí i osobně,“ říká výkonný ředitel MFF KV Kryštof Mucha.

Znělku režíroval uznávaný filmový a reklamní režisér Ivan Zachariáš a odehrává se ve slavném secesním hotelu Gellért v Budapešti. Johnny Depp tou dobou zrovna pracoval v Evropě, zastávka v Maďarsku se mu díky tomu vešla do pracovního programu. „Johnny Depp přijel tradičně se zpožděním, namísto ve dvě, v pět odpoledne a hned na začátku mi řekl, že bude raději improvizovat. Nejdřív jsem z toho byl trochu rozmrzelý, pak se to ale www.kviff.com ukázalo jako skvělé řešení. Johnny tak do znělky vtiskl ještě více svou osobitost, byla s ním velká zábava,“ vzpomíná Zachariáš. Natáčení znělky trvalo pouhé dvě a půl hodiny. „Když jsme dotočili, tak si chtěl ještě povídat, i když už na něj čekalo letadlo,“ doplnil Ivan Zachariáš.

Americký herec, producent a hudebník Johnny Depp, držitel tří oscarových nominací, Zlatého glóbu a nespočtu dalších cen, byl hostem 55. ročníku karlovarského festivalu v roce 2021. Osobně zde představil dva své producentské počiny: dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem (2020) a drama Minamata (2020), v němž navíc ztvárnil hlavní roli. Koncept festivalových znělek s významnými osobnostmi světové kinematografie vznikl před
15 lety, tvůrci mikropříběhů odkazujících na propojení s karlovarským festivalem, jsou režiséři Ivan Zachariáš a Martin Krejčí.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.