2.7 milionů důchodcům vláda sníží valorizace

Je po volbách prezidenta republiky. Nyní už nastává čas, aby vláda udělala to, na co se dlouhé měsíce nejspíš potajmu připravovala, protože náhlá rozhodnutí připomínají více výstřely z Aurory, než transparentní a předvídatelné vládnutí ve svobodné zemi.

Protože letos po volbě prezidenta už nejsou žádné další volby, dá se očekávat, že až teprve nyní se ukáže v celé nahotě, jak to vláda s občany ve skutečnosti myslí. Jednání za zavřenými dveřmi bylo už  dost na to, aby mnohé překvapily následující měsíce, kterými svou tvořivostí vládní pětikoalice konečně po zdánlivém nic nedělání jistě mnohé neználky našich „státotvorců“ teprve překvapí. 

Doposud to byly médii tutlané výroky asociálních politiků, které by mohly poškodit politické předvolební ambice některých, chtěných prezidentských kandidátů, jež masivně propagovaly pravicové strany, které sami z vlastních řad žádného kandidáta občanům nepředstavily.

Kdyby lidé věděli, že ODS, TOP 09, KDU ČSL a STAN budou veřejně podporovat do funkce prezidenta bývalého komunistu, nevěřili by tomu ani na malou chviličku. Ale jak se ukázalo, tak kampaň podporovali naše „antikomunistické strany“ dlouhé měsíce. To jsou veletoče. Přitom ještě nedávno ODS za spolupráci s komunisty své členy vylučovala.

Vláda nejspíš letos ukáže svou pravou tvář.

Výroky, že „vláda tu není pro lidi, slavný svetr Pekarové“ s mnoho dalších v letošním roce nejspíš nezůstanou prázdnými frázemi, ale začnou se promítat do života lidí. Zdali to bude v podobě asociálních norem, které z chudých pracujících udělají pracující žebrotu, zlikvidují malé podnikatele se teprve vláda Petra Fialy z ODS projeví ve své skutečné podobě.

Všichni musí šetřit, zatím co vláda seká stamiliardové dluhy.

Toto heslo se opakuje, jen znělo trochu jinak. Bylo to známé utahování opasků za politické éry Václava Klause, kdy všichni mlčky šetřili, aby se za jejich zády jiní pakovali stamilióny z privatizačních podfuků a lumpáren, které totálně zničili hospodářskou nezávislost v celé zemi.

Mnozí, kteří znají politiky z ODS a TOP 09 a STAN dobře ví, že jejich kamarádi a voliči jsou často napojeni na veřejné peníze a dlouhá léta z vybraných peněz  na daních nejchudších žijí spokojené životy s krvavými penězi ve svých dlaních. A nyní, když není už z čeho rabovat, tak další veřejné peníze najdou v dluzích. Tak si na své „nutnosti pro stát“ půjčují další stamilióny. Bez mrknutí oka po desítkách miliard opět rostou dluhy na účet občanů, kteří jejich rozhazování budou včetně krvavých úroků  splácet nekonečné dlouhé roky.

Zapomínání se lidem opět nevyplácí.

Pláč, nadávky a hořekování už lidem nepomohou, protože vlády ODS a TOP 09 včetně jejich korupčních afér z dob privatizace, kdy bylo vyrabováno celé bohatství Čechů, včetně vodního a energetického a zemědělského hospodářství se dnes vrátily do Poslanecké sněmovny. Privatizační peníze už nejsou, tak se vesele bez svědomí utrácí na dluh.

Hladoví a chudí Češi si budou na nebi prohlížet drahá americká letadla nakoupená na opět dluh, chodit za almužnu pracovat do zahraničních firem, v nadnárodních řetězcích nakupovat potraviny druhé kvality za vyšší částky, než platí bohatí občané okolních států v kvalitě, kterou Češi doma nikdy ani neviděli.

Taková idylka pro totálně kolonizovaný stát, může vyústit pro občany připojením se ke státu jinému. Pak už bychom se vlastních politiků, kteří přivedli Česko do nejhorší ekonomické situace v dějinách mohli zbavit. Vláda zaprodanců by se změnila ve vládu skutečných vlastníků.

V okolních zemích vládnou  politici líp.

Výplaty pracujících lidí se ani po třiceti létech svobody a demokracie v Čechách nepřiblížily okolním zemím, ale naopak. Česko se dál stále rychleji propadá na úroveň rozvojových zemí.

Sliby českých politiků jsou jen pro hlupáky.

  • Kde je to skvělé tržní prostředí podvázané dotacemi?
  • Kde jsou úžasné podnikatelské možnosti?
  • Kde jsou vynikající ceny tržní ekonomiky?

Mnoho lidí utíká jako za války z příhraničních regionů, kde hlad a bída má už zcela jasné kontury. Do vnitrozemí nebo rovnou za hranice Česka odchází lidé, aby vydělali na jídlo a ošacení pro své děti, protože totálně zničená česká ekonomika, téměř zcela závislá na našich nových spojencích více něž svobodnou zemi připomíná kolonii po nepřátelském převzetí.

Taková je vláda pětikoalice ODS, TOP 09, KDU ČSL, STAN a PIRÁTŮ.

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.