Na svátek demokracie pod taktovkou hnutí KOA a STAN už nikdo nechodí

Tento rok, přišla před karlovarské kino Čas na třídu T. G. Masaryka jen hrstka lidí. Počasí nadělilo místním politikům déšť, možná jako slzy, které jsou odměnou za zklamání.

Opět byl k vidění mediální výkvět politiků z hnutí KOA a STAN podporovaných Karlovarským Deníkem.

Hnutí KOA je pro občany Karlových Varů velikým zklamáním. Politici Petr Kulhánek, Jiří Klsák a Michaela Tůmová, která v letošních volbách z prvního místa úplně vypadla mi rozlišovací schopnost voličů, do zastupitelstva potupně prolezla až poté, co odstoupil další člen KOA Milan Žemlička, aby Tůmové do zastupitelstva otevřel vrátka do politiky pro odpadlíky.

Partička politiků z KOA a STAN měla dříve mnoho nadšených příznivců. Ale po osmi létech, které dostali politici od voličů, nepředvedli na radnici zhola nic.

Snad jen řada vlastních skandálů, kdy si „KOA-NADLIDÉ“ netransparentně přihrávali veřejné zakázky,  protěžovali své kamarády a příbuzné, tak město postupně přivedli k dalšímu odlivu lidí a urychlení ekonomického úpadku. Po vládě hnutí KOA s pomocí politiků STAN se město ocitlo v historicky nejhorší ekonomické kondici a hospodaření se překlopilo do propadu a dluhů.

Památku svobody a demokracie přišli uctít političtí mediální pobertové, kteří za osm let vlády na radnici předali občanům město v dluzích, bez další perspektivy pod kuratelou politika Kulhánka, toho času hejtmana Karlovarského kraje v barevné koalici neschopných vazalů.

Oslavit svátek svobody a demokracie kromě politiků, kterým se nedá věřit a jejich kamarádů novinářů už občané města Karlovy Vary vůbec nepřišli.

 

 

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.